Vilken jävla rutten start på dagen. Har sovit ganska gott och det var trevligt igår kväll. Sen jag gick upp ur sängen har följande hänt. Jag läste först det här (om hemliga pappan skrivet 12:04. Blev äcklad av hur avundsjuka kan se ut. Sen läste jag på sadsmiles blogg att Kanal 5 kommer med ett nytt program snart. Ett program som heter “Fot Älskling. Så dresserar du din man”. Programmets idé går ut på att kvinnor helt enkelt skall dressera sina män. Till sin hjälp så har de bland annat hundtränare. Fy fan. Man undrar ju precis som Sadsmile sa vart jämlikheten tog vägen. Sen gick jag in här och läste att Randy nu lägger karriären på hyllan efter att ha fått en smäll på snoken av Chuck. Trist för de som är insatta, guld för andra. Kollade en intressant ”artikel” på expressen om de svenska dokusåpatjejernas ekonomi. Ungefär de svar man kunde ha väntat sig. Sen såg jag som tur var att Kajsa hoppat sanslösa 2.08 igår. Vilken prestation! Suveränt, girlpower, fantastiskt! Det får räcka för att förgylla min dag. Way to go Kajsa!

Lämna ett svar