I början av veckan skulle jag ta en nattmacka. En sån där god macka med knäckebröd och kaviar. Hade köpt en paket med sånt där extra gott knäckebröd och en stor tub med Kalles. Ja jag vet, Isbjörnens kaviar är billigare men Kalles är ju ändå Kalles. Fast den randiga tycker jag känns lite väl porrig så den går bort. Direkt. Hur som helst. När jag kom ut i köket så var både kaviartuben och paketet med knäckebröd spårlöst borta. Lite jävla sur man blir då. Det blev alltså inga mackor och jag fick gå ner till Ica dagen efter för att köpa mer.

Idag kom då chocken då jag gick in på aftonbladets hemsida. Det är då det brinner till i skallen när jag ser var min kaviar och mina mackor tagit vägen. Det var alltså Robyn. Eller kanske nån av hennes stylister. Att man kan käka knäckebröd och kaviar, det visste jag. Men att nån kom på idén att ha den som dekoration på huvudet hade jag inte räknat med. Inte Robyn i alla fall. Laleh på bilden ser dock helt oskyldig ut, så hon är nog inte inblandad (tror jag). Nu måste jag försöka komma på nån lösning på det här. Kompensation vore på sin plats. Jag kräver härmed att den ansvarige ersätter mig med minst 2 tuber kaviar samt 2 paket knäckebröd. Och det snarast! Annars….. ….. …..

Tack till Scanpix för bildbeviset.

Lämna ett svar