Jag tror inte mina ögon. Det kan inte vara möjligt. Vomitering lär kanske inte bli någon ny gren i de Olympiska Spelen men när man ser Stevie Starr kan man inte undgå att imponeras. Eller för den del, förvånas/förfäras. Att kunna svälja saker är inget unikt. Att däremot kunna svälja en glödlampa och några sekunder senare kräkas upp den igen är om du frågar mig unikt. Detsamma gäller när Stevie börjar svälja biljardbollar, guldfiskar och annat. Vilket partytrick det vore att som Stevie kunna svälja en liten ballong, sedan svälja en spik och sedan genom att slå på magen få spiken att med ett ploppande ljud slå hål på ballongen. 15 sekunder senare har han spytt upp resterna av ballongen, men även spiken. Helt sanslöst. Man undrar ju om det hela är fejk eller hur sjutton det ligger till. Just sockertricket får mig att ana någon uggla i mossen. Enligt Starr själv handlar det hela om total muskelkontroll. Man undrar ju hur han klarar av att identifiera de föremål han sväljer, inte minst då han har som rutin på sina shower att svälja tio mynt med olika årgång och stöta upp dem i önskad ordning. Jag är både förvånad och imponerad. Titta själv på följande länkar, så får du se honom in action.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Här är det omtalade klippet
Ett litet klipp 🙂
Stevie Starr.com

Lämna ett svar