Strung Out är visst tillbaka med ett nytt album av hyfsat energisk californiapunk, det sjätte i ordningen. Kul att de ligger kvar hos Fat MikeFat Wreck Chords. Precis som andra band i samma genre vet man vad man får när man satt in cd´n i spelaren. Dock har Jason och co dragit ner lite på tempot den här gången, jämfört med tex äldre skivor. Speltiden är (nu gör jag ett snabbt överslag) ganska lång med sina dryga 42 minuter och jag måste säga att soundet låter som jag hoppats på. Blackhawks Over Los Angeles är en för genren helt okej platta. Rockigt och ganska fartfullt, fansen lär inte bli besvikna. Väl värd att kolla in om man gillar musikgenren. För lite mer tempo rekommenderas den nu elva år gamla Surburban Teenage Wasteland Blues.

Officiell Hemsida (Kasst uppdaterad)

Myspace

TruePunk intervjuar bandet

Lämna ett svar