2008 verkar vara uppföljarnas år. Nya filmer med Bond, Harry Potter, Ace Ventura, X-Files, Mumien, Saw, Hellboy samt Narnia lär dyka upp på bioduken. Att köra på beprövade koncept verkar vara melodin i branchen just nu. Lyckligtvis dyker det ju upp andra godbitar senare i år också så jag ser ganska ljust på filmåret 2008 i alla fall.

Efter mycket snack ligger nu den första teasern (som knappt ger oss någonting) för Indiana Jones And the kingdom of the chrystal skull ute. Det har snackats om filmen i flera år och personligen var jag skeptisk då Harrison Ford inte direkt är någon ungdom längre. Förhoppningsvis går det bra ändå, rollen är ju väl inarbetad och de tidigare filmerna har minst sagt varit underhållande. Ta nu en titt på teasern och bilda dig en uppfattning, glöm inte att kommentera vad du tycker. Ta gärna en titt på Indiana Jones hemsida, där finns precis hur mycket som helst för fansen. Håll utkik där för snart lär det dyka upp en officiell trailer! Premiär 22 maj.

Teasern

Officiell hemsida

Wiki om filmen

Lämna ett svar