1986, jag minns det som om det var igår. Videoett, Rolling Thunder, en hög med enkronor, lets rock. Namcos häftigaste spel hade kommit till stan. Rolling Thunder, uj uj uj vad tufft. Plattformsspel, vapen, elaka skurkar i färgglada kläder med huva på skallen, mutanter och en vacker tjej som ska räddas. Lägg sedan till en boss som klarade 25 skott så inser man att det här var riktigt häftiga grejer. Jösses vad vi spelade det där spelet. Många enkronor åkte ner i det väggmonterade spelkabinettet (fast inte lika många som i Commando, Kung Fu Master eller i Bubble Bobble) och det var skitkul. Så kul att jag bestämde mig för att spara ihop till det och köpa det till min Sinclair Spectrum. När jag laddat in spelet möttes jag av den här synen.

Besviken? Jovars, så in i helvete om jag får använda lite kraftuttryck.

Filmen nedan är från spelet Rolling Thunder 2
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Den här filmen är spelets sk ending credit
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Lämna ett svar