Inte för att jag behöver en ny dator, men ibland blir man sugen på nåt nytt. En Asus Eee verkar ju rätt kool. Efter att ha sett flera trådar och recensioner på webben har jag blivit lite sugen på den här pyttelilla pcn. Nackdelen är att skärmen är på 7″. Hur känns det att ordbehandla på en så liten skärm tro. Annars är den ju skithäftig, och dessutom billig. Kolla in Wil Harris recension här nedan. Eee verkar ju faktiskt vettig och skulle kunna bli den datorn som alltid finns i min ryggsäck. Min HP laptop är visserligen bra men tung (lite över 4kg med laddare och sån skit) och lite jobbig att släpa på. Med Eee (ca 1 kg) kommer jag inte ens att märka att jag släpar på en dator. Perfekt att plocka upp på stamfiket och koppla upp sig och blogga eller jobba lite. Angående Wil Harris så är människan grym och gör jättebra filmer på Unvired. Väl värt att kolla upp!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

aftonbladet

Andra bloggar om: , , ,

Lämna ett svar