Här är den givna inneprylen för den mobile mannen i dagens urbana samhälle. Mannen som kör en ny Audi 60, dricker mellanöl, tittar på Hylands Hörna på sin nya färgtelevisionsapparat och är ständigt först med det allra senaste. En man som inte klarar sig utan en LITEN skrivmaskin. Släpa inte runt på er tunga Facit, byt till en Consul!

Priset är sensationellt lågt, endast 265:- ink .oms samt med ett års garanti. Dessutom levereras den med en matchande väska (en gräslig sak i rödbrunt läder) som definitivt drar blickarna till sig (det lär den göra).

Consul Mini är en reseskrivmaskin för den med höga krav på mobilitet och flexibilitet. Den finns nu äntligen tillgänglig omgående om ni ringer Ingenjörsfirman Sten & Karlbom!

Annonsen fanns i expressen i slutet av 1968.

aftonbladet

Skrivmaskinens historia

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Reggad på Commo.se

Lämna ett svar