Wesley Snipes som glömt att deklarera de senaste sex åren och på så sätt tjänat ytterligare 15 milj$ har nu fått sitt straff. Han ska in i finkan i tre år rapporterar samtliga svenska dagstidningar. Efter att ha sett Blade 3 samt några av hans senaste filmer måste jag säga att straffet var rejält i underkant. Det positiva med domen är att filmfantaster under de kommande tre åren slipper lågbudgetskit som The Detonator, The Contractor samt The Marksman.

Mer artiklar (med patetiska bortförklaringar om att det handlar om rasism, flykt till land utan utlämningsavtal med Usa med mera.

Aftonbladet

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Reggad på Commo.se

2 Svar på “Wesley Snipes till kåken utan att passera gå”
 1. Pidde Andersson skriver:

  Jag har förvisso inte sett THE MARKSMAN, men det roligaste med den filmen är att nästan alla actionscener med hardware och grejor – och utan Snipes – kommer från en eller flera av Fred Olen Rays hardware-actionfilmer. Snipes själv hyrdes in för några dagar och agerade ofta utan motspelare, och klipptes senare in i sammanhanget.
  Nån vecka efter att THE MARKSMAN släppts i Sverige stod jag på Videomix och snackade med killen i kassan. Då kom det in en kille i 12-årsåldern och frågade ”Har ni den där nya filmen med han negern?”
  Cirka 40 minuter av Dolph Lundgren-rafflet AGENT RED är stock footage.

 2. Johan Åhlund skriver:

  Undra på att filmerna suger med andra ord 🙂

  Ikväll blir det lite klassiskt raffel med Bud Spencer och Terence Hill…… Har inte sett Smockan I Luften sedan 1983. Då var den underbar…. Nu är det 2008 och jag bävar…

 3.  
Lämna ett svar