Tänk dig själv att du är idol för en massa kids. Du tjänar bra som fan och spelar fotboll på elitnivå, livet leker. Du blir uttagen till landslagsspel vilket är en stor ära. Du spelar hyfsat bra men får inte till det. I stridens hetta tycker du att du kan bete dig precis som du vill. Att spotta en annan spelare i ryggen inför en hel tv-värld verkar definitivt helt rätt att göra. Väx upp för helvete. När man ser bilderna på världens största salivsträng landa på ryggen av Simao blir åtminstone jag upprörd. En smäll på käften hade nog Simao stått ut med men det här…

Grattis Kazim, din jävel. Om det finns tv-bilder (vilket det lär göra om man ska tro TV4) så hoppas jag att du blir avstängd i de kommande tre matcherna. Sen kan det finnas förmildrande omständigheter, Simao kanske var het och snackade en massa skit, men att spotta på en annan bakifrån är fan inte acceptabelt. Det vore underbart att se herr Kazim sitta och lipa på bänken medan Nihat, Emre, Senturk och de andra spelar underbar fotboll. Till min besvikelse fanns inte Arda på plan men jag hoppas att han får förtroende i nästa match. Nu hoppas jag på fler underhållande matcher, för Em är otroligt kul! Trots vissa spelare som uppträder som idioter.

Aftonbladet

Expressen

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Reggad på Commo.se

2 Svar på “Namnet på dagens idiot är Kazim Kazim”
 1. jadu skriver:

  Du ser inte om han spottar på hans rygg eller hur?
  Han kanske spottade vid sidan om,utan att träffa honom.
  Kamera bilden kan vara förvrängd,man måste se det i olika vinklar,
  Så hoppa inte på någon förrän det finns bevis.

 2. Johan Åhlund skriver:

  Emil Karlsson på AB samt de andra i TV4-studion verkar rätt överens om vem som gjorde vad, men vi får väl se om det leder till avstängning.

 3.  
Lämna ett svar