George Carlin finns inte mer. En vass komiker som var smart och hade en skön mix av arg gammal gubbe och allmänt skön typ. Nu har Mitch Hedberg fått en polare att dra skämt med up there. Tack för alla skratt och för alla klipp. Den intresserade går till youtube för en massa skratt.

George om döden
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Georges seven words
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

DN

Expressen

Officiell hemsida

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Reggad på Commo.se

Ett svar på “Igår dog en stor komiker”
  1. […] Martin är en av mina favoritkomiker. Han, tillsammans med den så tragiskt avlidne Mitch Hedberg, Norm Mcdonald och Zach Galifianakis kan få mig att garva i flera timmar. Synd att Demetri inte […]

  2.  
Lämna ett svar