Filmer i stil med Hajen och Piranha är oftast rafflande och underhållande. Nu har turen kommit till Rogue, där en amerikansk resejournalist gett sig ut i den australiensiska glesbygden för en stunds krokodilsafari. Filmen börjar riktigt härligt med otroligt vackra flygbilder av högsta klass. Man blir sugen att börja bläddra i resekataloger med en gång, så tjusigt är det. Sedan fortsätter handlingen i ett effektivt tempo och när båten anfalls av en krokodil av storlek xxl strandas gänget på en liten ö.

Problemet är att tidvattnet är på väg och att ön snart kommer att ligga under vattenytan samtidigt som ett hungrigt monster blir allt mer sugen på dagens rätt i form av blekfeta turister.

Sweetheart : 780kg attityd
Bild på lilla Sweetheart
Skansenakvariet om krokodiler
Crocodilian Online
Steve Irwin – R.I.P
Australienguiden

Förvänta er inget mästerverk i stil med Hajen eller så bara. Rogue är en småtrevlig och stundtals vackert filmad rovdjursthriller av relativt ordinärt snitt. Småspännande och hyggligt välgjord, men det finns bättre filmer på temat. Dock var den snäppet bättre än Black Water och kan fungera som lättsam underhållning en regnig dag. Är man sedan intresserad av lite mer udda djur så är det också ett plus. Kolla gärna in länkarna ovan för mer informativ underhållning. Här nedan finns filmens trailer.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reggad på Commo.se

Lämna ett svar