You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
Spontant tänker jag bara ”varför”. Originalet kom när jag var som mest mottaglig för teenslashers och jag gillade den (då). Skräcklegenden Wes Craven slog an tonen rejält och jag tyckte att filmen kändes fräsch och allmänt tuff, minns att det backades upp av Hans Hatwigs mästerliga Okej och att Robert Englund verkade vara en ruskigt skön prick. Mina tjejkompisar ville se den mest för att Johnny Depp debuterade i den. Bara en sån sak.

Jag såg om hela filmsviten när den kom i en fin dvdbox för något år sedan, och slogs av den makalöst bra ljudmixen. Även bilden var tjusig, men filmerna har åldrats och även om de har sina förtjänster (några i alla fall) så är de inget vidare, med undantag av den första. Men, jag föredrog nog handen på hjärtat Friday The 13:Th mer. Vi ska absolut inte glömma bort John Carpenters eminenta Halloween heller. Nu ska det tjänas pengar, alternativt kokas soppa på gamla spikar igen och en nyinspelning har premiär på amerikanska biografer den 30:e april. Michael Bay är inblandad, vilket kan vara positivt. I rollen som Freddy finns Jackie Earle Haley (som var bäst i Watchmen) och elakingen Clancy Brown finns med i rollistan.

Officiell Hemsida
NightmareOnElmStreetTrailer.com
Nyinspelningen på Imdb
Nyinspelningen på Wiki (se upp för spoilers)
Originalet på Wiki
Filmsviten på Wiki
Freddy Krueger på Wiki

Här är den ostiga trailern till originalfilmen
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar