Okej, det här blir nog mitt första och enda riktiga ”ego-inlägg” på Kanonfilm. Jag varnar för att här kommer minsann ett sånt där skitnödigt inlägg om hur min dag har varit. Du vet, den där typen av inlägg som Kenza och Blondinbella och allt vad de heter publicerar för att framstå som perfekta ûbermenschen som lever det perfekta livet, varje dag. Hade jag varit riktigt ”på” så hade jag också kastat upp bilder på arrangerade och mycket välregisserade parmiddagar, kvitton på gåvor till olika välgörenhetevenemang, otaliga husrenoveringar, skamlösa egobilder på mig själv i olika standardposer, hundar i träningsoveraller och drösvis med bilder på dagens outfit, bilder på mina underbara kollegor, bevis på hur mycket jag älskar min farmor och mina föräldrar samt lagt hela mitt privatliv till allmän beskådan.

Det här inlägget beskriver en bra dag på mitt jobb och så klart lite utöver detta. Det kommer finnas inslag av mat, dryck, vänner (som jag inte hänger ut på nätet, med ett undantag av Ivana som ville flasha lite med magasinet Härliga Skurk typ 🙂 lite shopping samt annat. Sen finns det lite bilder på flera riktiga vardagshjältar här också, och dessa bilder har gått i båda tidningarna så jag bestämde mig för att lägga upp dem här. Kan de figurera i tidningen så har de nog inget emot att vara med här. Eller hur Jennie? 🙂

Dagen började ovanligt nog med att jag vaknade, och efter det gick jag upp. Gick som vanligt rakt in i duschen. Klockan skrek prick 08:10 och trots detta var jag trött. Detta toppades av en rask (nåja) promenad in till jobbet. Promenaden blev plågsam då jag försökte att gå in mina nya löparskor från Nike. Jag hatar dem. De gör mig illa. Rejält dessutom. Note to self, nästa gång spela säkert och köp Ascis IGEN. De funkar alltid och gör aldrig ont. Det vet jag själv och Ivana var lyrisk över sina rosa Asics Turbo Flying Girlpower eller vad de hette. Men de Ascics som jag vill ha är inte så billiga direkt… 3,5km senare bytte jag till mina vanliga dojor. Sanslöst skönt, nästan lika skönt som att klia sig i örat med en topz. Sedan började jag fixa ihop lite texter till Posten samt till Tidningen. Samt tanka över 700 bilder från kamerans minneskort och fixa till ett gäng av dem.

Vässade texter, skickade bilder, inväntade ett korr, mailade till berörda läkare då jag skrev om de supertrevliga vardagshjältarna som jobbar på Högrisksenheten på US. Fixade ett par artiklar till. Åt en banan, kastade en till banan till Nicke. Kollade med spindeln i nätet om bilderna kommit fram. Det hade de. Ringde en kund och bokade tre möten. Läste lite på Karins blogg, som jag så ofta gör. Hade jag power och en egen tidning skulle jag anställa henne som skribent DIREKT. Hon är så jävla grym att klockorna stannar när hon skriver. Jag njuter av hennes ord, humor och känsla. Hon verkar dessutom kul som fan att hänga med. Åt sedan mer frukt.

Gick sedan till Jennie på Glädjekällan med ett exemplar av Posten samt ett löp och slängde lite käft med personalen samt med deltagarna. Gled ner till Medborgarskolan, trappan nedanför och pratade lite med Hanna. Blev erbjuden lunch av Jennie, Michaela och Mattias, tackade vänligt nej då jag var påväg till lunch på Freaket med Ivana. På Freaket jobbade Millan och Johanna och jag tog det vanliga. Alltså en Wrap med räkor och kräftstjärtar med lite nyttig pasta som sideorder. Ivana slog till på en sallad med rostbiff och lite annat läskigt gott. Snackade och strötittade på folk samt tog det lugnt. Det blev som vanligt en del snack om texter och bilder men också om träning. Jag fick lite dåligt samvete då Ivana beskrev hur tio mils löpning per månad påverkar hälsan, och benens omfång. Fan nu har jag inte sprungit på fyra veckor. Gnnf. Måste igång igen. Att löpning ger starka ben ser vi ett par tydliga tecken på bilden här nedan, hon springer ju så in i helvete:)

Rundade av med en sväng till PressStop där vi köpte lite tidningar och tog en kaffeLinds. Sedan ringde Yngve och berättade att han fått förhinder till fotograferingen. Drog till redaktionen för snack med Anders och sedan en ny tur i helvetesskorna innan jag fixade två artiklar till och bokade två nya möten. Sedan en tur till Tornby där det skulle konsumeras.

Jag köpte en mörkblå (riktigt mörk) Lacoste piké (preppy, jag vet) på Stadium, gick sedan till Ikea och köpte lite senap, rostad lök, Ahlgrens bilar samt en korv. Drog sedan till Rusta där Dirt 2 till Xbox 360 inhandlades, svinigt billigt ska jag tillägga. Det visade sig vara superbt så jag började spela lite på natten. Jag spelar nästan aldrig men det kan vara skönt att köra några varv med ett racingspel för att rensa hjärnan. Skulle inte kunna köra typ shooters på Xbox. Näe en timma eller så, sen tröttnar jag och vill göra något annat. Sedan gick turen till Akademibokhandeln där det blev tre pockets. Två ”biografier” om Bingo samt om Frank och Dick Sundevalls nya. På Elgiganten passade jag på att köpa en ny extern hårddisk då bilderna från kameran nu börjar ta lite väl mycket plats. 1,5 Tb för 569 kronor var billigt. Den kommer passa perfekt bredvid min Western Digital Tv Live.

Sedan buss in till redaktionen för ett snabbt skobyte, fan vad skönt. Igen. Snart måste Nikehelvetet lossna. Annars ska jag ge dem stryk. Sedan gick redaktionsgänget till Olympia för deras premiärkväll för Tapas. Satan vad mycket god mat. Vi fick en mix som bestod av friterade ostbollar, kycklingspett, spanska heta köttbullar, olika dolmar, tzatsiki, klyftpotatis, chorizo och mycket annat. Detta spolades ned med den grekiska ölen Mythos som fortfarande är god. Jag passade även på att låna ett glas av husets rosé för ett kort då det var så fint ljus på uteserveringen. Sedan buss hemmåt efter att vi löst alla världens problem. Väl hemma fanns senaste numret av amerikanska Fight på hallgolvet samt en avi där det stod att de böcker jag beställt på nätet för en vecka sedan fanns att hämta ut. Gött mos. Efter det började jag bildbehandla de bilder jag tagit på Olympia, det var ett mingel kan man säga. Samtidigt lyssnade jag på Bon Ivers nya, som Frippe tipsat om. Calgary var en svinbra låt. Klockan tio slängde jag in The Big Lebowski i dvdn och sedan vart det faktiskt sängen.
Another day another dollar.

Vem är Johan Åhlund?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

3 Svar på “Den ultimata definitionen av det genuint ointressanta”
 1. JA skriver:

  Ha ha vilken dag!!!
  Hur vågar du lägga ut den bilden som jag inte godkänt!???
  Detta med tanke på att straffet redan är bestämt med pga att du lurade mig om ”löpet”.
  Men ett starff kan ju gradvis öka, vilket det redan gjort!
  Så vänta du bara………

 2. Johan Åhlund skriver:

  jag ligger brunt till… 🙂

 3. JA skriver:

  Snarare grönt…….
  Det blir ett broccolibad!!!!!!!!!!!!!!!!

 4.  
Lämna ett svar