Skor. Fötternas favoritplagg. Dyra, sköna, snygga och ett måste om man känner för att lämna hemmet. Men ibland når de inte upp till mina fullt normala krav. Smärtsamt blev jag i veckan varse om att det tragiska hänt. Läs vidare och dela min sorg.

Hur som helst, jag har haft flera par Timberlandskor av streetmodell genom åren. Jag köpte ett par nya (Timberland Men’s Endurion Drift Black tror jag de heter) i den lokala Timberlandaffären i Kiel i slutet av augusti. Jag gillar dem starkt och behandlar dem där efter. Knyter alltid upp dem innan jag tar av mig dem. Bara för att jag inte ska nöta slut på tyget som skyddar hälen på skons insida. Finns inget så irriterande som när hälens insida gått sönder och ligger och borrar in sig i fotens innersta nervcenter.

Självklart är det precis vad som hänt ändå. Dessutom bara efter en knapp månads användande. Se bilden. Fan, jag tycker att ett par skor för knappa tusenlappen ska hålla bättre. Speciellt när man behandlar dem noggrant och verkligen njuter när man har dem på sig. Mina tidigare skor av samma märke har ju hållt hur bra som helst. Och tro mig, de nya jag köpt är verkligen inga kopior. Varför Timberland,,, varför? Med andra ord måste jag snart köpa nya skor igen, och jag gillar ju just Timberland. Känns inte lockande att köpa ett par till bara för att märka att de gått sönder igen i mitten av november. Ledsen.

När det gäller skor så har jag mina favoriter i de olika skogenrerna:

Löparskor: Asics gel
Finskor: Hmm, kan det vara ett par Björn Borg som står bredvid mina Brolin?
Streetskor: Vans, Fila
Allround-skor: Timberland Men’s Endurion Drift Black (som texten handlar om)
Kängor: Catepillar (outslitliga).

Bilden till höger föreställer sveriges absolut värsta skofetischist, precis fotograferad vid bankomaten i Knivsta, på jakt efter nya skor. Mina räkningar som hon har i handen betalades inte.

7 Svar på “Timberland – varför gör mina favoritskor mig så illa…”
 1. Pava skriver:

  Överdrivet intresse för skor = gay!
  BTW: Tror nog att det är din ökända tå-juice som har frätit sönder dina nya å colla pjuck.Hahahöhe… 😉

 2. Johan Åhlund skriver:

  Där blir det nej på alla punkter… 🙂

 3. Joln skriver:

  Hade ett par vans när jag var 14.. 🙂

 4. johan skriver:

  jaha john,, o nu har du Warp….warp warp 🙂

 5. Pava skriver:

  När jag var 14 hade jag Adidas – Stefan Edberg Edition. Ïnköpta efter 4 dagars jordgubbsplockande (polack style) 😉
  BTW: Vad är det för fel på kronans ´klassiska Lejon pjuck då *fniss*?

 6. Joln skriver:

  Warp är faktiskt ett ganska sportigt märke. 🙂

 7. Sveriges värsta skofetischist skriver:

  De e bra att du tar hand om dina skor Johan. Ett plus f det// Azin

 8.  
Lämna ett svar