Först trodde jag att det var ett aprilskämt. Sen kollade jag på Carlsberg.se och där kunde man läsa en hel del om Pepsi Max Chill. Har dock inte sett den i affären än. Hur som helst ska det bli intressant att testa hur en cola med lätt touch av äpple kommer att smaka. Kombinationen låter ju rent skrämmande konstig.

På Carlsberg kan man läsa följande:
Pepsi Max Chill – with a rush of cool apple är en ny sockerfri läsk som endast lanseras på några få utvalda marknader inför vår- och sommar 2007. Produkten säljs endast mellan april och augusti.

I Sverige väljer allt fler sockerfri läsk och med Pepsi Max Chill erbjuder vi en klockren törstsläckare inför sommaren. Pepsi Max Chill smakar som originalet men med en lätt smak av äpple. Sverige är först ut i världen med att lansera Pepsi Max Chill.
Pepsi Max Chill lanseras 2 april.

Läs mer på Dagens Media samt på Carlsberg.

Lämna ett svar