Holland, tack för att ni finns! När lag som Italien (75% av alla spel på spelbolagen låg på italiensk seger, och givetvis hade jag satsat rejält på just Italien. För inte fan kan de förlora mot Rumänien när de fick stryk så in i helvete av Holland några dagar innan. Men jo visst, det kunde de ju så klart.) inte ens klarar av att skåpa ut Rumänien så får man förlita sig på Van Bastens gäng. Holland med Robben, Nistelrooy, Kuyt och inte minst Wesley Sneijder i spetsen spelade helt underbar fotboll mot såväl Italien som mot Frankrike ikväll. Matcher som har allt, mål, gott om anfallsglada spelare, spänning och dramatik. Kvällens match mot Frankrike var storartad underhållning!
Tyskland-Holland i final tro?

Aftonbladet

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reggad på Commo.se

Lämna ett svar