Stressad och har brått hem. Jag slinker in på Ica Maxi och köper en skinksallad till filmen. Går fram till disken och plockar snabbt ner två sallader med Solvarborökt skinka från Gå Food. Jag går snabbt mot kassorna med förpackningarna i korgen, jättesugen på god skinka. När jag kommer hem med sallad för snudd på 85 spänn blir jag jävligt besviken. Det visar sig att salladerna verkar ovanligt lätta. När jag öppnar dem konstaterar jag att det inte finns ett spår av skinka i någon av dem.
Bilden ovan är gammal och föreställer en av Gå Foods goda bönsallader. Baguetterna lika så, men räkna inte med att bli mätt om man inte har bröd eller något annat till.

Okej, misstag händer så jag hade överseende med det den gången. Men nu. Nu borde jag gå raka vägen till Ica Maxi och kräva kompensation. Men, det åskar ute och regnet står som spön i backen. Det känns inte som ett bra läge för EN TILL promenad på ca 5 kilometer. Vill jag ha en skinksallad eller kycklingsallad förutsätter jag att den innehåller just skinka eller kyckling. Det var den dagen förstörd. Kanon. 85 spänn åt helvete. Igen.

UPDATE 2: Idag är det över en månad sedan jag köpte mina sallader. Ingen har ringt. Inte från GåFood och inten från Ica Maxi Falun. Att skita i sina kunder verkar vara standard i dagens samhälle. Därför ringde jag själv upp GåFood och fick prata med Magnus. En mycket trevlig kille som var hyfsat förvånad. Dels över hur det hade hänt men också över Ica Maxi Faluns hanterande av ärendet. Nu får vi se om det löser sig.

UPDATE: Jag gick till Ica Maxi Falun och pratade med en tjej i salladsdisken som som väntat visade typ noll förståelse (har du kvitto? Man måste ha kvitto, kan inte, vill inte, får inte, har inte lust) men skrev en lapp och lovade att en av cheferna skulle ringa mig för eventuellt nån form av kompensation. Efter tio arbetsdagar har ingen ringt. Är man förvånad? Knappast. Det ger en fingervisning vad stamkunder är värda.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Johans Kycklingröra

Ab tipsar om hur man undviker att bli sjuk av mat så här i rötmånadens tid


Creeper

Lämna ett svar