Denna klassiska kulinariska högtid som instiftades redan på Etruskernas tid har nu denna vecka en renässans i mitt hem. I kylskåpet trängs diverse sallader i form av Ruccola, Bönsallad, Ost & skinksallad, Kycklingsallad, Grekisk sallad, Biffsallad och sist men inte minst den galet läckra räksalladen. En sallad om dagen i sju dagar precis som de antika förhållningsreglerna säger. Ända tills på söndag kväll, då det enligt traditionen äts pasta. Länge leve Salad-week!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Johans Kycklingröra

Ab tipsar om hur man undviker att bli sjuk av mat så här i rötmånadens tid


Creeper

Ett svar på “Japp, vecka 34 – the official Salad-week!”
  1. […] « Japp, vecka 34 – the official Salad-week! Aug 18 2009 […]

  2.  
Lämna ett svar