I helgen har jag tröskat mig igenom Predator och Predator 2. Detta då jag tittat på ovanstående klipp som dykt upp överallt på en massa filmsidor. Vi snackar om Robert Rodrigues kommande actionrökare Predators. Den ser jag fram emot då jag sedan 1986 varit helt såld på Predator. Kan det inte bli juli snart? Fler klipp efter hoppet.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Länkarna nedan och ovan innehåller hur mycket som helst att sätta sig in i så poppa lite popcorn och läs dig tokig.

Wiki om Predator (om karaktären)
Wiki om Predator som filmfranschise
Wiki om Predators
Wiki om den första filmen
Wiki om den andra filmen

[tags]rovdjuret, predator, predators, aliens, requiem, rodrigues, danny trejo, larry fishburne, aliens vs predator, arnold, landham, dvd, blu-ray, bildkvalitet, referensfilm,
film, videofilm, dvdfilm, johan åhlund, kanonfilm.se, ålund, åhlund, [/tags]


Creeper

Lämna ett svar