Citat från prästen Lennart Kempe efter att han hört att killen (som är dömd för våldtäkt) han släppt in i kyrkan och låtit göra en kupp (till en hatkampanj på nätet mot sitt första minderåriga våldtäktsoffer) våldtagit ytterligare en ung tjej. Vi ser tydligt vem som det är synd om. Inte är det den våldtagna tjejen i alla fall. Rektorn på skolan förtjänar även hon att förlora sitt jobb. Grattis Bjästa, det här ryktet kommer ni aldrig att kunna tvätta bort. Byn kommer att bli synonymt med den här händelsen. Grattis. Du ser hela programmet här.

Hon våldtogs på skolan – pojken hyllades
Skolan: Vi gjorde vad vi kunde
Svenskan sammanfattar
Massiv respons på ”Uppdrag granskning”-reportage från Örnsköldsvik
Uppdrag Granskning om fallet
Våldtäktsmannen hyllas – inne i kyrkan
En riktigt schysst kille
Politiskt Inkorrekts artikel
Fria Nyheters artikel
SVD skriver om fallet

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar