Min musiksmak blir bara konstigare och konstigare. Jag inledde dagen med lite Watain och tyckte att de röjde på rätt bra. Sedan blev det lite Raised Fist med den underbara Friends And Traitors. Sen dök följande tre spår upp i min musiklista…
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
Och jag njöt fan av allihop… min smak är breeeeeeeed.
Mer musik efter hoppet
Lite hårdare som också går hem varje dag…
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar