Frozen, detta lågbudgetäventyr börjar med att tre karaktärslösa slackers försöker charma en liftkille att de ska få tre gratis liftkort. Efter åtta minuter av filmen (dessa åtta minuter kändes som tre kvart) är de uppe i liften och spyr galla över alla andra skidåkare som är idioter eftersom de BETALAT för sina liftkort. Då jag redan vet att Kane Hodder är med i filmen och att han alltid är elak på film hoppas jag att han dyker upp och tar hand om dessa huvudpersoner per omgående.

Men riktigt så blev det inte. En så här seg och ospännande inledning på en film har jag inte sett sedan Cloverfield. Men, faktum är att filmen tar sig och efter ytterligare en halv timma så börjar det gå åt rätt håll och bli spännande. 82 minuter som utspelas i en sittlift kräver sin man eller sin kvinna och faktum är att filmen inte blir så tokig. Givetvis inget mästerverk men en superlågbugdetproduktion som har fått en stor skara fans, till stor del på grund av att den bygger på en händelse som de flesta kan relatera till. Så även jag och det kan jag tacka sittliften i Klövsjö för.

Här är handlingen på utrikiska. Det blir lite mer spännande om du låtsas att det är den där tuffa trailergubben (som iofs är död) med whiskeyrösten som läser upp den för dig:
On a chilly winter night, three skiers huddle together on a chairlift, confused as to why their ride to the summit suddenly stops. The sting of the icy wind worsens when the floodlights power down, leaving them stranded in the dark. As they wait for help, the reality of the nightmare hits them. The ski resort has just closed, stranding the group high above the mountain slopes in an oncoming snowstorm. With ominous howls echoing through the surrounding woods, they will need to make some tough decisions to survive.

Läbbigt va? Här är trailern:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar