Jaha, i egenskap av StarWarsfan kändes det som ett måste att se den här ”hyllningskomedin”. Men i efterhand ångrar jag mig då filmen mest kan liknas med ett stinkande kloakslam som brutalt körts in i käften på oss stackare som sett den. Det som kunde ha blivit en film späckad med referenshumor och en lagom dos nördighet skulle ha visat sig bli en snudd på fullständigt humorbefriad soppa med kassa aktörer (Sam Huntington undantagen) som aldrig lyfter eller ens engagerar det minsta. Mycket av detta är Dan Foglers fel då han som skådespelare är precis hur urusel som helst, och den här filmen är inget undantag. Fanboys är en roadtrip som kör i diket redan efter en kvart och som sedan resulterar i en händelselös soppa som aldrig verkar ta slut. Efter 48 minuter funderar jag på att stänga av skiten, men av någon anledning som jag fortfarande funderar över så fortsätter jag att kolla, ivrigt väntande på att plasman ska gå sönder eller att dvdspelaren ska självdö. Utrustningen klarade sig och jag konstaterar att jag just sett den sämsta filmen på flera år. Fanboys är en bedrövligt usel historia och jag hoppas att jag slipper se fler filmer med Dan Fogler och regissören Kyle Newman.

Disclaimer!
Handlingen kommer här nedan. Men snälla sluta läs här. Om du ser skiten så kommer du att bli olycklig och förmodligen så slutar det med att du hamnar på en psykiatrisk klinik. Det är inte värt det. Man ska inte svära. Men filmen är så in i helvete usel att man knappt tror att det är sant. Gör något bättre och roligare istället. Ett förslag är att du diskar eller skurar fönster istället. Läs inte nedanstående dravel som nån marknadsföraridiot skitit ur sig för att kunna roffa åt sig dina pengar och sedan i smyg skratta åt dig.

Det är Halloween och äntligen kommer den fest som alla har väntat på. Återföreningen med vännerna och alla Star Wars-fans. Men saker tar en oväntad vändning när en av vännerna avslöjar att han har obotlig cancer och troligtvis inte kommer att leva länge nog för att uppleva det de alla väntar på – den ännu ej utgivna Star Wars – Episode 1 – med premiär först flera månader senare. Han försöker övertala de andra att verkställa den plan han har arbetat fram sedan femte klass: att bryta sig in på Skywalker Ranch och stjäla filmen. Vanvettigt, eller hur? Men för honom är det kanske hans enda chans att få se filmen innan han dör. Så galet eller ej – killarna tar Hutch bil och drar iväg på en roadtrip över den amerikanska kontinenten – till Skywalker Ranch.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar