Det är inte alla filmsviter som lyckas hålla farten och intresset uppe i en rad filmer (Gudfadern 3 är väl det värsta exemplet). Toy Story är dock en av dessa. Ettan och tvåan var tekniska mästerverk och mycket trevliga att se. Pixar serverade oss två filmer med urläckra animeringar och högt tempo i kombination med humor och ”action”. Del tre går lyckligtvis i samma stil och är kanske ännu läckrare rent grafiskt.

Baksidetexten:
I Toy Story 3 återvänder Woody, Buzz Lightyear och resten av gänget i ett helt nytt äventyr, och denna gång får de sällskap av ännu fler leksaker – både mjuka och hårda – bland andra den högfärdige pretto-igelkotten Mr Pricklepants, den jordgubbsdoftande björnen Teddy, och Barbies nya beundrare Ken, som är lika charmig som han är fåfäng. Andy har vuxit upp och förbereder sin resa till college, medan Woody, Buzz, Jessie och resten av hans trogna leksaker undrar vad som kommer hända med dem. Men genom ett misstag råkar de hamna på ett dagis och snart är de indragna i ett nytt äventyr!

Trean är precis vad man kunnat förvänta sig. Bra familjeunderhållning som passar alla åldrar. Högt tempo, verkligt bra röstskådespelare (Tom Hanks, Tim Allen med flera) och en hel del humor förpackat i en charmig filmupplevelse. Jag såg den på dvd och jag kan bara tänka mig hur fin blu-rayutgåvan är med 7.1-ljud och allt.

Toy Story 3 är förträffligt bra familjeunderhållning såklart och en mycket sevärd film. Rekommenderas helt klart, trots att jag egentligen föredrar Shrek-serien :). Toy Story 3 blev också Pixars mest inkomstbringande film till dags datum. Efter nio veckor hade sen spelat in mer än $970,545,723. Helt sjukt.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Wiki har hur mycket info som helst och här finns listan över alla karaktärer i de tre filmerna. Charmvarning utfärdad.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar