En grupp unga kriminella får chansen att sona sina hemska brott och rehabiliteras på en öde ö som alternativ till fängelse. Sexförbrytare, mördare och våldsamma ligister buntas ihop, men snart visar det sig att ön döljer en än större fara! En sadistisk och hänsynslös mördare använder gruppen som byte i ett spel med dödlig utgång. Varje steg leder in i en potentiell fälla, varje andetag kan vara det sista! Och i vildmarken kan ingen höra dig skrika.

Jaha, det här har vi både sett och hört förr. Spontant tänker man på filmer som Kinji Fukasakus Battle Royale, Rovdjuret och liknande. Den största anledningen till att jag ser den är att Sean Pertwee finns med i rollistan. Han är bra, och var en av anledningarna till att Neil Marshalls eminenta Dog Soldiers blev så bra som den blev. Den andra anledningen var att jag köpte dvd´n för futtiga tio kronor.

Väl ute på ön börjar grabbarnas lilla utflykt bra. Efter lite teambuilding försöker Jed att få grabbarna på bra humör, men det är rätt tröstlöst att försöka lära mördare, nazister, sexualförbrytare och annat pack att umgås civiliserat. Lyckligtvis finns det något annat på ön, något som vill dessa ungdomar illa. Något som har naturlig fallenhet för just detta. Wilderness börjar plötsligt leverera tät stämning, och faktum är att det blir ganska spännande. Ingen klockren film, men den passar som söndagsunderhållning när man ligger som ett fiskrens hemma i soffan.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar