Tidningen Ny Teknik har varit på plats i Ängelholm och besökt Koenigsegg. Ett reportage finns HÄR om Sveriges supersportbil. Det som slår en är hur noggrant allt är och vilken finish man håller genom hela produktionslinjen. Hoppas att man verkligen får snurr på verksamheten och att det blir nya prestandarekord med CCX. Lika maffigt som bilen är dessvärre dess inköpspris. Lite drygt 760.000 euro i ”standardversion” men det går utan problem att få lätta på lite över en miljon euro om man känner för det. Text & Foto : Johan Åhlund

Mer info här, här och här

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aftonbladet
Aftonbladet


Creeper

Lämna ett svar