Johan Sörliden i Linköping har skaffat sig en riktigt tuff miljöbil. Hans Tesla Roadster hänger lätt av en Porsche i acceleration och har en snuskigt låg driftskostnad. Klicka för större storlek.

Johan Sörliden hade bestämt sig, hans nästa bil skulle vara en elbil. Då han är delägare i ett vindkraftskooperativ, och miljövän var tanken med bilköpet att slippa avgaser och andra utsläpp. När hans son visade en bild på det amerikanska företaget Teslas senaste skapelse, elsportbilen Tesla Roadster så föll alla bitar på plats. Teslan motsvarade Johans krav och att den dessutom är en vass sportbil med rejält klipp i motorn gjorde inte saken sämre. Johan är engagerad i miljöfrågor samt djupt involverad i föreningen Elbil Sverige, och brinner för att argumentera för statliga subventioner samt underlättande för elbilar…

Vem är Johan Åhlund?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar