Englands fotbollsfruar har fått något nytt att längta efter. Den tyska tunern Hamann brukar bjuda på rejält uppsnofsade specialare mellan varven och deras tolkning av den brittiska kelgrisen Range Rover Evoque är nu här. Säga vad man vill, men den är rejält maffig, och gör sig verkligen bra i rött, men designen lär nog kräva en dos tillvänjning för många. Fräck är den helt klart men frågan är om den är snygg när man ser den i verkligheten?

Modellen debuterade vid Genevesalongen och har sedan dess fått en update, och Hamanns widebody kit kommer nu i flera färger. Paketet breddar bilen sju cm i fronten och åtta cm därbak. Lägg där till ett nytt sportavgassystem samt en ny mappning av motorn och nytt luftfilter så har vi en bil som är lite drygt 30 hästkrafter starkare (beroende på motormodell) samt snålare än originalet. Förarna kommer nog att uppskatta ökningen av motorns vridmoment med 55-65Nm samt den minskade förbrukningen. Den som vill slår sedan till på 24-tumsfälgarna, då blir resultatet riktigt lyckat!

Lämna ett svar