mini1-fredrik-entering-mustang Här kommer lite blandade bilder från de två heaten i V8 Thunder Cars från Falkenberg. Dagen bjöd som sagt på underhållande racing och hela arrangemanget var otroligt proffsigt med mycket publik och perfekt väder. På bilden ovan ser vi den smidige Fredrik Ros som ålar sig in i sin tjusiga Mustang strax före heat 1. Fredrik bröt heat 1 men vann heat 2.

mimi1 tappade skarmen Norrmannen Stein Frederic Akre fick kontakt och tappade framskärmen, men det gick att köra rätt hårt ändå.

mini1 fredrik in smoke Fredrik Ros brännde på rejält uppför krönet till publikens glädje.

mini1 ros i sanden Daniel Ros öste på rätt hårt och hamnade en sväng i sanden.

mini1-jens-redo Jens Edman strax före heat 1, innan han hamnade mitt i kalabaliken och fick som flera andra bryta.

mini1-kims-camaro-is-fucked-up Kim Anderson hade också otur och fick en massa skador på bilen och fick bryta på varv 10.

mini1-marcus-hard-to-see Kraschen på det första varvet rensade ut startfältet rejält. För Marcus Palnér lade sig huven rakt över vindrutan vilket borgade för kreativ och defensiv körning.

mini1-plast Kraschen kostade på och jag har nog aldrig sett så många mekaniker som jobbade som tokar för att få ihop bilarna till det andra heatet. Det gick åt mycket plast och gaffatejp under dagen. Men det är de vana vid å andra sidan.

mini1-ted-kollas-efter-race Ted Brink körde in på en fin tredjeplats i heat 2 och här kollas hans bil efter racet.

Fuollständiga resultat hittar du här

Text & foto © : Johan Åhlund

Vem är Johan Åhlund?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar