Stallone som väckt nytt liv i John Rambo lär nog vara rejält glad idag. Just idag hade den nya filmen Rambo IV premiär på biograferna i Usa. När jag först såg den första trailern i höstas häpnade jag. Receptet verkar vara blod, slafs och sen lite mer slafs och blod. Huvuden rullar och folk tas isär på kreativa sätt. Det här kan aldrig bli bra var min första tanke.

Den andra tanken var vad karln sysslade med. Därför är jag förvånad över att filmen fått riktigt bra kritik. Det som jag trodde skulle bli en fullmatad actionrökare med hög bodycount och en del röj i all sin dumhet har fått betyget 8,8 på Imdb! Vilket gör att den platsar på top 12 av världens alla filmer enligt nyss nämnda sajt. Det trodde jag aldrig. Många av rösterna lär ju vara amerikanska fan-boys utan dess like, men nu finns det ju hopp om att filmen kanske är bra. Hård som granit lär den ju vara. Trailern är av det hrrm mera actionpackade slaget och man har minsann inte tagit hänsyn till några eventuella åldersgränser. Nej, det här lär bli en riktig actionbomb. Förhoppningsvis är den skaplig men det vet vi inte förrän den svenska premiären som går av stapeln den sjunde mars. Vad tror du? Kommentara gärna!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Handling:
Rambo rekryteras av en grupp kristna missionärer som jobbar för mänskliga rättigheter i kritiska delar av världen. När de är på väg till det utsatta Karenfolket i Burma, kidnappas några av missionärerna av sadistiska soldater. Rambo bestämmer sig för att med hjälp av en specialutvald kommandogrupp sätta hårt mot hårt …

JohnRambo.se

Wiki om filmen

En tidig recension

Sylvesterstallone.com

Stallonezone.com

Lämna ett svar