Denna klassiska kulinariska högtid som instiftades redan på Etruskernas tid har nu denna vecka en renässans i mitt hem. I kylskåpet trängs diverse sallader i form av Ruccola, Bönsallad, Ost & skinksallad, Kycklingsallad, Grekisk sallad, Biffsallad och sist men inte minst den galet läckra räksalladen. En sallad om dagen i sju dagar precis som de antika förhållningsreglerna säger. Ända tills på söndag kväll, då det enligt traditionen äts pasta. Länge leve Salad-week!
Andra bloggar om: ruccola, saladweek, salladsvecka, salladsätare, idisslare, grönt, grönsaker, skinksallad, gå food, ost och skinksallad, skinka, solvarbo, ica maxi, sallader, sallad, kycklingröra, kycklingsallad, sallad, nyttigt, matlagning, buffé, tonfisk, tonfisksallad, kalori, fett, kolhydrat, protein, fitness, hälsa, taffel, lagers, matblogg, kött, fitness, nyttig mat, ägg, äggsallad, räkor, räksallad, smalmat, träning, recept, vecka 34, receptguide, snabbmat, bra mat, film, videofilm, dvdfilm, johan åhlund, kanonfilm.se, ålund, åhlund,
Ab tipsar om hur man undviker att bli sjuk av mat så här i rötmånadens tid
[…] « Japp, vecka 34 – the official Salad-week! Aug 18 2009 […]