Kastar upp en relativt fräsch bilrelaterad artikel jag publicerade i affärsmagasinet 4:E Storstan. Klicka för större storlek.

Att välja bil kan vara en utmaning. Det gäller att hitta en som passar. Familjen kanske behöver plats för barnvagn, eller en lämplig dragare till sommarens husvagnssemester, farmor kanske vill ha en billig och snål bil och moster Agda vill ha en sportigare mer körglad kärra. Det finns ett stort utbud, helt klart. Dessutom finns det numera en mängd olika typer av bilar.
– Vi har vanliga bilar med bensinmotorer, det finns dieselbiar, el-bilar, hybridbilar och etanolbilar bara för att nämna några. Hybridbilen har den senaste tiden haft ett uppsving och tillverkare som Toyota och Honda har med sina modeller hittat en stor skara kunder….

Vem är Johan Åhlund?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar