almevikattack3 Deltävlingarna i East Sweden Rally som avgjordes i Linköping i helgen lockade en hel del folk. Vädret var perfekt och längs med den knixiga och stundtals utmanande banan stod rejält mycket folk och hejade på sina favoritförare.

almevikattack2 Nya bilar fightades med äldre och det drev på både fram, bak och på alla hjulen när bilarna for förbi. En av de som ställde upp i den tvåhjulsdrivna otrimmade klassen var min kompis Robert Almevik som rattade sin Honda Civic Type-R tillsammans med kartläsaren Daniel Lindh.

almevikattack1 För två år sedan fotograferade jag deras framfart för Honda Vision och nu var det dags att sätta lite fartiga rallybilder i det fina vädret. Dessvärre fick vi tampas med en hel del motljus, och jobbiga skuggor men det fick gå ändå. Så här kan det se ut när grabbarna laddar på rejält. Men man hade dessvärre otur i år igen. Nu var det en växellåda vars tredje växel inte ville samarbeta vilket såklart lade sordi på glädjen. Men det blev några fler körda kilometrar och när det väl funkade så gick det undan rejält. Men det verkar som om killarna är förbannat revanschsugna, så vi får förhoppningsvis se mer av den röda raketen i framtiden.

civicafterrace

civicafter-race

civicinterionr

Ett svar på “Revanschsugen Robert Almevik efter East Sweden Rally”
  1. Peter skriver:

    Otur igen för Hondan… inte kul. Fast den går ju fint och så när den väl funkar optimalt! Även Sääw gick ju mindre bra 🙁

  2.  
Lämna ett svar