Att det kommer att bli en fartfylld höst är helt klart. Racingspelen till Xbox 360 står som spön i backen (nästan i alla fall) i höst med hett efterlängtade titlar som Dirt 2, Forza 3, och Need For Speed – Shift i pipelinen. Mitt personliga favoritspel inom genren är Forza 2, tätt följt av Project Gotham Racing 3. Av dessa två är PRG 3 det tjusigaste rent grafiskt medan Forza 2 är det mest utmanande. Sedan finns Colin Mcrae Dirt och Race Driver Grid såklart. Dirt gillade jag, och ser fram emot tvåan. Race Driver Grid har jag enbart spelat på Pc (och det var snyggt, snabbt och kul) men det ligger bra till för ett inköp nu när priset har ramlat ner lite.

Colin McRae Dirt var ett snabbt och snyggt bilspel där man som spelare fick köra en massa olika tävlingsdicipliner och en mängd olika bilar. Det fanns buggys, rallyjärn, pick-ups och annat trevligt att bränna omkring med. Ljudet var hyfsat och grafiken mycket vacker. Antalet bilar var kanske inte så jätteimponerande men det fanns i alla fall 46 stycken att välja på.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Nu är Dirt 2 snart här och jävel vad det ser bra ut. Dessutom låter det sagolikt med ett motorljud som hitintills inte existerat i konsolvärlden. Förhandssnacket verkar mycket lovande när man läser följande : ”The game will take place over four continents: Asia, Europe, Africa and North America. The game includes five different event types: rally, rally cross, trailblazer, land rush and raid”. Detta om något lär göra att man inte varvar spelet i första taget. Då jag själv verkligen hatar drifting i tv-spel känns detta som ett lockande köp. Men med tanke på att Need For Speed – Shift samt Forza 3 står för dörren så blir jag osäker på om jag köper det eller inte. Forza 3 är för mig ett gjutet köp. Nåt annat finns inte. Men, om det ska bli ett inköp till så får jag nog fundera på om det blir Dirt 2 eller Need For Speed – Shift som får mina surt förvärvade pengar.

Colin McRae Dirt 2 Officiell Hemsida
Dirt 2 på Wiki
Dirt 2 på Gamespot

Så här beskrivs Dirt 2:

As the sequel to the acclaimed racer of 2007, DiRT 2 is set to take off-road racing games to a new level, with benchmark tech, thrilling new race types, big event atmosphere, stunning locations, a new breed of off-roading heroes and a peerless line-up of super-charged speed machines.

Promising a thrilling race experience and an extreme sports attitude that borrows from snowboarding and skateboarding culture, DiRT 2 will take players on a World Tour to diverse and challenging real-world environments to compete in contemporary off-road events. Specifically selected to deliver aggressive and fast paced racing, DiRT 2’s garage will house a best-in-class collection of officially licensed rally cars and off-road vehicles; covering seven vehicle classes and players will be given the keys to powerful machines right from the off.

DiRT 2 will come complete with full online functionality that will be core to the overall experience, with head-to-head competitive online play and new social features to engage the racing community. Prepare for mud, gravel, dust and dirt too in DiRT 2.

* Turbo-charged off-roading with extreme sports attitude: Multiple disciplines, encompassing the very best that modern off-roading has to offer and fuelled by the 3rd generation of Codemasters’ world-renowned EGOTM Engine technology, DiRT 2 has more attitude, more adrenaline and more DiRT than ever – off-roading just got cool.
* Take it on Tour: DiRT 2 will take players on a World Tour to compete in aggressive multi-car and intense solo race events in the most diverse and challenging real-world environments. Career paths will span the globe as players unlock tours in stunning locations spread across the face of the planet. USA, Japan, Malaysia, Baja, Croatia and others await as players climb to the pinnacle of modern competitive off-roading.
* It’s all about the event: DiRT2 is adrenaline-fuelled extreme sports with eye-popping visuals and presentation in stunning real-world locations. Events include exhilarating rally cross in the massive Los Angeles sports stadium’s ”Stadium King Shootout”, edge-of-control canyon racing of Utah’s ”Creek Trailblazer” event, the ”Rawang Rally Run” along treacherous Malaysian rainforest tracks and the ”Battersea Battle”, where night races are staged at the iconic London power station.
* Love your ride: Embark on a game-long love affair with your favourite cars. Rather than being forced through a checklist of in-game cars, DiRT2 enables players to pick their favourite rides and drive them across multiple disciplines. Upgrade them, cherish them – and then smash them to bits at breakneck speeds. Get to know which to use for what event and surface, tweak them to perfection, then push them to the absolute limit.
* The complete off-road online package: DiRT 2 invites players to become part of an extreme sports community, with full online multiplayer race events and community integration across multiple disciplines. With leader boards, news feeds and ‘scribbles’ to keep you up-to-date on your friends’ racing achievements, DiRT 2 will be a social hub for off-roading fans.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nästan lika bra som Playstation med vass grafik


Creeper

Lämna ett svar