Äntligen är Fifth Gear tillbaka i rutan! Programmet som tillsammans med Top Gear är de största motorprogrammen i engelsk tv. Fifth Gear går på Five och är kortare och något mer seriöst än Top Gear som är renodlad underhållning nu för tiden.

Hur som helst så gillar jag båda programmen skarpt. De är olika men kompletterar varandra bra. Top Gear känner varenda människa till men med Fifth Gear är det värre. De har i alla fall riktigt bra programledare även om jag inte gillar Tim Shaw för fem öre. Då är Tiff Needell, Jason Plato, Vicky Butler Henderson och Jonny Smith bättre. Allra bäst tycker jag dock om Tom Ford som är en lysande skribent och biltestare. Programmet visas på Five och har precis som Top Gear en mycket faktaspäckad hemsida som är värd ett besök. Dessutom kan du se delar av programmen där.

Fifth Gear Officiell Hemsida
Fifth Gear Wiki
Top Gear Officiell Hemsida
Top Gear Wiki

Sedan finns Finalgear som är en resurs för fans av båda programmen!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Svar på “Fifth Gear vs Top Gear”
  1. […] Gear skrev jag lite om HÄR och du hittar lite roliga länkar nedan som ger mer fakta om programmet och dess […]

  2. […] to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video Vi 350 miljoner personer som följer TopGear får inte missa denna film som får oss att förstå vem var Jeremy Clarkson kommer ifrån. Inte […]

  3. […] Gear skrev jag lite om HÄR och du hittar lite roliga länkar nedan som ger mer fakta om programmet och dess […]

  4. […] Gear skrev jag lite om HÄR och du hittar lite roliga länkar nedan som ger mer fakta om programmet och dess […]

  5.  
Lämna ett svar