Dodges senaste version av den klassiska Challenger har på kort tid blivit en storsäljare i USA. Med kaxig retrodesign och ett relativt vettigt pris blev den populär och med prestandamodellen SRT-8 blev det rejält med fart i den också. Men så ofta så vill mycket ha mer och en massa tuners började modifiera bilarna. Många satsade på ökad effekt och väghållning. Andra valde att skapa olika body-kits för att ytterligare framhäva bilens djärva formspråk. Läckrast hittils måste nog Classic Design Concepts version vara. Se bara på bilderna NEDAN och njut!
Bilder från Classic Design Concepts

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Ett svar på “Classic Design Concepts Dodge Challenger SRT-8”
  1. […] Den senaste tidens vackraste retrobil, Dodge Challenger är jäkla fin, speciellt i svart. Jag har tidigare postat en mastig post om dessa amerikanska muskler och dess trimpotential HÄR. Skulle jag nån gång bil ägare till en sådan skulle jag göra så att den såg ut så HÄR. […]

  2.  
Lämna ett svar