Jag passade på att knäppa lite bilder för nöjes skull som inte hamnade i någon av tidningarna. Den översta är en Ferrari 458 Italia och den är typ flång ny. Ligger runt 2 mille och jag har skrivit om den förr HÄR och HÄR, men också HÄR. Den var kusligt snygg i verkligheten.

Hur många pojkrum hade inte en affisch på en Lamborghini Countach på väggen under mitten av 80-talet? En underbar bil som fortfarande är en av mina favoriter. Men usch vilka ägandekostnader när den maffiga v-12:an vill ha kärlek. Men fin är den. Som satan. Mer om märket HÄR och ytterligare en våt dröm HÄR.

Corvette har väl aldrig legat så varmt om hjärtat, men de två senaste modellerna är ruskigt vackra. Här på en syndigt manipulerad bild.

Lilla ettriga BMW 1M, faktiskt snyggare än väntat. Dessutom lär den ha närmare 330 hk vilket lär göra den till en körmaskin av rang. Men usch så dyr.

Den senaste tidens vackraste retrobil, Dodge Challenger är jäkla fin, speciellt i svart. Jag har tidigare postat en mastig post om dessa amerikanska muskler och dess trimpotential HÄR. Skulle jag nån gång bil ägare till en sådan skulle jag göra så att den såg ut så HÄR.

Semcons Porsche som stått utställd på Mantorp på de senaste årens STCC-evenemang. Den är ruggigt vacker, men även Minin är tuff.
Foto: JOHAN ÅHLUND

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ett svar på “Lite foton från STCC-helgen på Mantorp”
  1. […] senaste landsvägsraket, den väldigt hyllade och vackra 458 (fler bilder här och häroch här) gör bra ifrån sig både på gata och på bana. De som är stadda vid god kassa […]

  2.  
Lämna ett svar