I år satte jag ribban högt när jag önskade mig julklappar. Jag ansåg att jag varit ovanligt snäll i år. Därför önskade jag mig två lite större och exklusivare saker. Det ena var en Ferrari 458 Challenge att smiska omkring med. Det andra var Shakira. Tomten sket i mig. Fast det är bara att vara ännu snällare nästa år. Kanske. 🙂 Ett annat alternativ är att sänka ribban något och börja leva i den krassa verkligheten. Har inte bestämt mig än. Bilden kom från AB.

2 Svar på “Ferrari 458 Challenge – Tomten svek mig i år igen :)”
  1. […] är typ flång ny. Ligger runt 2 mille och jag har skrivit om den förr HÄR och HÄR, men också HÄR. Den var kusligt snygg i […]

  2. […] Vann GT-loppet gjorde dock West Coast Racings BMW Z4 följt av tre av IKC Scuderia Autoropa´s fina Ferrari 458or. För resultat gå in här. Till höger ser vi Patrik Skoogs fina Porsche 911/997 GT3 Cup 2011 […]

  3.  
Lämna ett svar