Lördagsförmiddagen bjöd på perfekt promenadväder i centrala Linköping. Knappt 20 grader och lagom soligt. Det var vindstilla och fåglarna sjöng. Men vid hotell Ekoxen vid Trädgårdsföreningen började det så småningom att röra på sig då ett flertal av medlemmarna på Autolife var på besök. Dagen innan hade jag fotograferat deras framfart på Mantorp Park där det var en välbesökt Trackday. På väg hem från stan hade jag kameran med mig och när jag handlat lite tog jag några somriga stadsbilder på några av bilarna. Jag fotade också en del blommor i Trädgårdsföreningen men de hoppar vi just nu. Det här blir lite av en bildblogg som komplement till racingposten som jag slängde upp igår.
Johan Åhlund

Vem är Johan Åhlund?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Creeper

Lämna ett svar